Vesti

SMF - Just Installed!

Dusan i Branko - SUPERHEROJI

bran.co · 3790

bran.co

• Kockasti forumaš
  • *
poslato: Jun 10, 2014, 17:30:24
Pozdrav
moj mladji sin Dusan (devet godina) i ja smo navuceni na Lego Superheroje. Zelja nam je da se vise bavimo custom figuricama, ja jurim neke kalupe za livenje plastike i neke cudne smese kojima ne znam imena uopste da izgovorim :) Imamo nekih desetak setova Superheroja i gomilu kockica. Pozdrav!

Mixon

• Gost
Odgovor #1 poslato: Jun 10, 2014, 20:10:02
Pozdrav i dobro dosli!

Hlapen

• Gost
Odgovor #2 poslato: Jun 10, 2014, 20:32:15
Pozdrav i vama Branko!
Ovaj na slici je opasan!

8)

Miroslav

• Kapetan
  • Kockasti član kluba
  • Kockasti forumaš s uticajem
Odgovor #3 poslato: Jun 10, 2014, 21:56:25
Pozdrav obojici!
Imate sajt www.brickset.com i tu možete da napravite evidenciju svih setova koje posedujete.
I kasnije naravno podelite sa našom družinom. ;)

Belgrade`s finest

• Kockasti član kluba
  • Марко Лициније Крас
Odgovor #4 poslato: Jun 11, 2014, 14:42:46
Dobrodoslica od nas :) posebno mi se svidja sto si postavio sliku custom-made Punishera :)

Ako imas jos nekih radova, postavi ih. Mixon se takodje ozbiljno bavi nalepnicama i dekalima, kad su torzoi u pitanju.

bran.co

• Kockasti forumaš
  • *
Odgovor #5 poslato: Jun 12, 2014, 01:27:43
Vidi ja sam mozgao kako da napravim nalepnice a posto se bavim dizajnom stalno pustam nesto na ploteru i onda sam probao da vidim sta moze da ispadne od toga.  Rezolucija je solidna a dobro je sto je stampa na samolepljivom pvc-u. Tako da niema problema sto se tice lepljenja, lepak je bas jak. Stampao sam i nalepnice za ekrane i kompjutercice.

bran.co

• Kockasti forumaš
  • *
Odgovor #6 poslato: Jun 12, 2014, 01:47:09
Ono sto sam uspeo je da napravim ove kaputice a da izgledaju plasticno, kao da su deo figurice. Materijal je od PVC folija samolepljivih. planiram da napravim alat za to pa mogu da ih idealno napravim. Za sada ih secem rucno :( Probacu da kaputic bude kamuflazni ili sa nekom texturom pa da vidimo kako ce ispasti.

LEGOkockaR

• Kockasti forumaš
  • *
Odgovor #7 poslato: Januar 20, 2015, 04:12:52
Ovo je brutalno!  8)
Napravite lego spawn-a pls...