Vesti

SMF - Just Installed!

Okupljanja u gradu

Belgrade`s finest · 13164

Belgrade`s finest

• Kockasti član kluba
  • Марко Лициније Крас
poslato: Avgust 21, 2014, 12:15:36
Cao svima,
u ponedeljak ili jos bolje, u utorak predlazem da se okupimo u nekoj kafani/pivnici. Tada cu imati vecinu paketa kod sebe (3 porudzbine iz USA/House of logos, poljaci, nemci) i svakako Stanislav ce tada biti u Beogradu, obzirom da radi na relaciji Srbija - Tajvan.

Ako ima nekih dobrih predloga gde cemo se okupiti, pucajte ovde :) Takodje pored neobaveznog caskanja i cirkanja, dogovaracemo se i oko izlozbe koja ce biti u septembru.

Miroslav

• Kapetan
  • Kockasti član kluba
  • Kockasti forumaš s uticajem
Odgovor #1 poslato: Avgust 22, 2014, 00:49:01
Ne znam odakle su svi ljudi. Ja sam sa NBG, Zoki iz Mirijeva.. Samo kod nas dvojice je na pola puta centar grada, ali gde većina prevagne trebao bi i skup da se održi. :)

Belgrade`s finest

• Kockasti član kluba
  • Марко Лициније Крас
Odgovor #2 poslato: Avgust 22, 2014, 11:16:43
Ја сам с Звездаре (Лион) с тренутним боравиштем у Миријеву  8)

Него, нашао сам делове за Фиореа (аустријска радња) па ћу их такође понети! :) Може онда центар, а може и негде на НБГ, обзиром да сам један од ретких који не живи с друге стране реке, где је већина.

Mixon

• Gost
Odgovor #3 poslato: Avgust 22, 2014, 15:01:34
Munze Konza!  ;)

Belgrade`s finest

• Kockasti član kluba
  • Марко Лициније Крас
Odgovor #4 poslato: Avgust 25, 2014, 20:35:35
Sutra se okupljamo predvece posle 18h, prekoputa hajata, u bloku 21, to je u blizini usca. tako da, NBG ekipo, vidimo se :)

Miroslav

• Kapetan
  • Kockasti član kluba
Odgovor #5 poslato: Avgust 25, 2014, 21:35:14
Super, vidimo se tamo. ;)

Mixon

• Gost
Odgovor #6 poslato: Avgust 26, 2014, 16:56:19
Ima li još neki podatak, na primer gde i dokle ćete biti jer radim do osam, ako budem imao sreće do sedam:-)

Miroslav

• Kapetan
  • Kockasti član kluba
Odgovor #7 poslato: Avgust 26, 2014, 17:14:32
Najbolje da cimneš nekoga od nas kad budeš završavao, pa da vidiš gde smo i da li smo i dalje tu.
Mislim da niko ne zna gde idemo, tja Profa i ja ne znamo, a Zoki misli da zna, a ustvari pošto nas dvojica ne znamo, onda ne zna ni on. Sve jasno. :D

Belgrade`s finest

• Kockasti član kluba
  • Марко Лициније Крас
Odgovor #8 poslato: Septembar 01, 2014, 13:26:01
Malo smo zapostavili temu, elem za one koje ne znaju okupismo se na NBG, a kasnije smo i overili pivo s Daulexom iz Beokocke :) Razgovor je bio vrlo konstruktivan, s vise tacaka, izmedju ostalog smo zakljucili da budemo cisto beogradski klub, bez obzira sto je manjina clanova iz Crne Gore.

Sjutra ili u sredu ce biti novo okupljanje, da razdelimo porudzbine koje su pristigle :)

Mixon

• Gost
Odgovor #9 poslato: Septembar 01, 2014, 17:43:19
Moze sJutra  :) ali dogovor da bude tacan... Vreme i mesto, i da se ne menja! Generalno mi odgovara posle osam, ostali nek se izjasne... 8)

Maksimus

• Kockasti član kluba
  • Kockasti forumaš s iskustvom
Odgovor #10 poslato: Septembar 01, 2014, 21:10:32
Moracu da budem bezobrazan I da se samopozovem na ovo okupljanje ali bih stvarno voleo da se konacno upoznamo I da me uputite u svu tu pricu oko nabavljanja kockica!
Ja radim do cetiri tako da mi sve posle toga odgovara!

Belgrade`s finest

• Kockasti član kluba
  • Марко Лициније Крас
Odgovor #11 poslato: Septembar 01, 2014, 21:12:42
Cim budemo imali vise info, kacimo, pa da se upoznamo konacno, Miroslava vec poznajes :)
inace se slazem za radno vreme, najbolje je uvek posle 20h

archy970

• Gost
Odgovor #12 poslato: Septembar 01, 2014, 21:31:53
I ja radim do 4h a bilo bi lepo da vas upoznam samo sto cu morati da upalim kola i dodjem iz Arandjelovca.

archy970

• Gost
Odgovor #13 poslato: Septembar 01, 2014, 21:38:27
I jos jedno pitanje oko izlozbe. Ako izlozim svoja dela na vasoj izlozbi onda ne mogu ih izlagati i na izlozbi nekog drugog kluba?

Miroslav

• Kapetan
  • Kockasti član kluba
Odgovor #14 poslato: Septembar 01, 2014, 21:49:28
Za to ćemo se dogovoriti, meni lično apsolutno ne smeta.