Belgrade`s finest · 14252
Dodacu veceras jos 50 krava u korpu, kako bi nam bio obracunat popust.Dakle:Mixon 20 kom (mora se dati novac na vreme)Angeli 20 kom (mora se dati novac na vreme)Archi 2 komProfa i milos23 5 komI ja cu uzeti 3 kom da zaokruzimo na 50
Ne kreditiram nikoga za iznose vece od 5e. Posto i on i ti imate po 20 evrica iznosa, za toliko NE MOGU da vas iskreditiram. Milos i profa imaju zajedno 5e, sto je za mene prihvatljivo.I naravno, ovo nisu nikakve prozivke. Ako Angeli ne da novac na vreme, otkazujem njegov deo porudzbine, to naravno vazi i za ostale, koji ne daju novac na vreme.Sto se tice obracuna, ja sam vec ubacio 50 krava u korpu. Da bi mi se ponovo obracunao popust, moram da ubacim JOS 50 krava, a ne 30. Ako ubacim 30, nema popusta.
Mixon 20 kom (mora se dati novac na vreme)
Uslo u zapisnik.Sad sam poceo da motam film unazad, rekao si da te NIKAD nisam kreditirao. Da li se secas, u zadnje cetiri godine, pre nego sto sam promenio poslovnu politiku od septembra 2014. godine, da li sam te makar jednom kreditirao? Dobro razmisli. Vec preturam mejlove iz 2012. i neke sms-ove iz 2013.
Zoki, mene ova prepucavanja ne interesuju. Medjutim, interesuje me da li si stvarno ubacio te krave u korpu ili ne?Pošto vidim da se sada na stanju kod kineza vodi 55 komada, pa moram reći da sam zabrinut.